مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن ملک خریداری شده

بادرود فراوان و سپاس شایسته از وکلای محترم، یک واحد آپارتمان در یک مجتمع 10واحده خریداری کرده ام فروشنده نیز قبلا از سازنده بنا خریداری کرده آپارتمان هیچگونه بدهی ندارد چه به سازنده چه از نظر وام اما چون یکی از این 10واحد وام خود را به بانک پرداخت نکرده سند من در گرو بانک بهمراه چند واحد دیگر میباشد و به این علت فروشنده نمیتواند سند را بصورت قطعی بنام من انتقال دهد با مراجعه به سازنده بنا که فروشنده اصلی آپارتمان به فروشنده قرارداد من میباشد اذعان دارد که مشکلی جهت انتقال ندارد اما بانک میگوید باید اون واحد بدهکار باید وام خود را تصفیه کند تا بتوانید سند را از رهن بانک درآورید حالا من باید چه کنم آیا فروشنده قرارداد من مسیول است یا سازنده که فروشنده اولی است یا صاحب واحد بدهکار وام؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در مجموع نیازمند بررسی اسنادی است لیکن وظیفه فک رهن با راهن است