مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی پشت تلفن

با سلام
من با مغازه و شرکتی در شهرستان کار میکنم و جنس ارسال میکنیم و بعد از ارسال چک یا وجه جنس را دریافت میکنیم.د فعه آخر جنس ارسال شده و طرف از دادن پول و حتی برگرداندن جنس امتناع میکنه و در آخرین تلفن به بنده فحاشی کرد و فحش ها ناموسی داد و تهدید کرد. الان چجوری میتونم فحاشی رو اثبات کنم بدون ضبط صدا؟؟ تکلیف جنس و پولم چی میشه؟
ممنون از وقتی که میذارید

پاسخ ها :

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام برای تعیین تکلیف اجناس باید دادخواست حقوقی بدین و برای توهین اثباتش سخته