ازاله بکارت به معنای از بین بردن پرده بکارت یک دوشیزه با اعمالی از قبیل مقاربت جنسی و … به صورت عمدی می باشد. در صورتی که مقاربت و نزدیکی جنسی با رضایت دختر انجام گرفته باشد، از نظر ضمان مدنی چیزی بر عهده مرد ثابت نیست.
اما چنانچه ازاله بکارت غیر همسر، بدون رضایت دختر و با مقاربت جنسی یا وسیله دیگر صورت گرفته باشد به استناد ماده 658 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات این عمل موجب ضمان مهرالمثل است. به عبارت دیگر چنانچه ازاله بکارت بدون رضایت دختر صورت گرفته باشد، مرتکب می بایست مهریه دختر را پرداخت کند.
میزان مهرالمثل مطابق با شرایط جسمی، خانوادگی و اجتماعی دوشیزه ای که بزه دیده واقع شده است تعیین می گردد. ارش البکاره نیز همان مهرالمثل است که مطابق با شرایط فردی و اجتماعی بزه دیده تعیین می شود.
البته بدیهی است در این موارد چنانچه شرایط قانونی زنای به عنف ثابت شود، علاوه بر پرداخت ضمان مهرالمثل، مرتکب به مجازات حدی اعدام نیز محکوم می گردد.
اکنون نیز باید مهریه بپردازد
با درود پرسشگر ارجمند امکان بروز مشکلات متعدد وجود دارد
سلام با از بین رفتن بکارت ولایت پدر شما در اذن به ازدواج از بین رفته است باید بین خودتان صیغه خوانده شود و در صیغه موقت زن حق نفقه ندارد مگر شرط به پرداخت شده باشد
در خصوص سوال فقهی اگر بهتر است از مراجع فقهی سوال نمایید در خصوص مهریه در عقد موقت الزامی است و باید تعیین گردد .
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.