مشاوره حقوقی رایگان - مشرف بودن پاسیو به حیاط همسایه

سلام، ساکن ساختمان 5 طبقه شمالی هستم. که پاسیو آن رو به حیاط همسایه می‌باشد. کل پنج طبقه با قاب‌های شیشه ای پوشیده شده است . میخواستم بدونم اگه من شیشه‌های طبقه 4 رو بردارم که هوا داخل پاسیو جریان پیدا کنه آیا همسایه پشتی میتونه شکایت کنه یا مورد قانونی نداره ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت مشرف بودن می توانند شکایت کنند. برای تهویه می توانید از طریق سقف پاسیو با ابزارهایی که مانع ورود باران و خاک می شوند اقدام نمایید.