مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین اتاق عوض

باسلام بنده یک وانت پراید خریدم و قولنامه دستی نوشتیم با حضور یک شاهد من به فروشنده گفتم که اطلاع چندانی از ماشین ندارم و ایشان ماشین اتاق عوض را به من دادند و گفتند این عوض فابریک کارخونه است و صفر شده و هیچ افتی نداره و در قولنامه قید هم نشده اما من بعد از چند روز متوجه شدم ادعاشون دروغ بوده 15میلیون افت داره 10میلیون از مبلغ مونده و من هنوز و به ایشان رسید دادم ایشان با بازی الفاظ من رو فریب دادند میتونم از ایشون شکایت و یا درخواست فسخ معامله کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. بله شما میتونید شکایت کنید ولی نتیجه منوط بر یک سری شرایط است در خصوص فسخ هم همینطور