مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

با سلام، قراره از پدربزرگ مادریم به من و خواهرم ارث برسه. مادرم فوت شده و مادربزرگ مادریم زنده هست. ولی پدر بزرگ مادریم قبل از مادرم فوت شده. حالا مادربزرگم و خالم وکیل گرفتن که پول مارو زنده کنن. چون زمینامون اشغال شده و قسمتیش رو یک نفر با جعل سند فروخته و داره عشق و حال میکنه. حالا به ما میگن باید وکالت بدیم یا به وکیل یا به دایی بزرگم. ولی من به هیچ کس اعتماد ندارم. سوالم اینه که چون ما چند تا پرونده مختلف خواهیم داشت، میشه تو وکالت کاری ذکر کرد که این وکالت فقط واسه فلان پروندست؛ و اینکه پولشو دادگاه شخصا به خودمون بده و فرد مذکور فقط کارهای روتین رو از طرف ما انجام بده. لپ کلام، چیکار کنم سرم کلاه نره و خیالم راحت باشه؟ در ضمن خودمم نمی‌تونم بیفتم دنبال کارها چون بلد نیستم و حوصلشو ندارم. چجور وکالت تنظیم کنیم که کلاه نره سرمون؟ ممنون میشم پاسخ دقیق و واضحی بدید که متوجه بشم. خسته نباشید.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید وکیل بگیرید ودر قرارداد عدم نقل وانتقال وفروش بیا هرعقدی رو منع کنیو همچنین اختیار اخذ ثمن رو به وکیل ندین.
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)