مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام ‌من از سال98/2/27 که چهار ماهه باردار بودم و تا الان که دخترم 9ماهش شد در خانه پدری هستم و دو ماه پیش همسرم تمکین کرده بودن و من شرط برگشت با ایشون را مسکن جدا خواستم و ایشون قرار بود ظرف دو هفته مسکن جدا فراهم کنن ولی ایشون خونه نزاشتن. همسرم هیچ مبلغی رو برا من یا دخترم پرداخت نکرده است و الان حدود 8 ماه شکایت نفقه رو کردم و پروندم به شورای حل اختلاف رفت من شکایت کیفری حقوقی کردم من الان باید چکار کنم که بتونم نفقه خودم دخترم بگیرم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید از طریق حقوقی دادخواست نفقه خود و نفقه فرزندتان را ارائه کنید. ضمن دادخواست الزام به تهیه مسکن و اثاث البیت را نیز بخواهید