مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. ده ساله ازدواج کردم و همیشه بابت هزینه آرایشگر برای اصلاح و یا خرید لباس یکبار در سال و یا هزینه بیماری و هزینه کرایه برای دیدن خانواده ام که در شهرستانن و هرچند ماه یکبار می باشد. همسرم بحث می‌کند.در کل خساست شدید دارد اینک می‌گوید هرچه قانون بگوید جزو نفقه است من قبول میکنم .من چگونه باید دادخواست بنویسم که قانون حالیش کنه زن خرج دارد ممنون راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست نفقه جاریه بنویسید طبق نظر کارشناس نفقه نسبت به هزینه هاتون بررسی میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مطابق قانون زوج می‌بایست به زوجه نفقه بدهد درست است که مسکن خوراک و پوشاک را تهیه می‌نماید اما باز می‌بایست مبلغی به عنوان نفقه پرداخت شود