مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت مبلغ حقوق و قرارداد

با عرض سلام و ادب
من مهندس ساختمان با 15سابقه مرتبط کاری، برای شرکتی از تاریخ 1،4،98 تا 20،5،99 کار کردم ولی کارفرما با توجه به اسرار بنده با من و بقیه کارکنان پروژه عمرانی که داشتیم قرارداد ننوشتند و فقط قول میدادند الان که کار تمام شده کلی حقوق عقب افتاده باقی مونده و هربار پولی که به عنوان حقوق میدادن علی الحساب بوده و حالا موقع تسویه اظهار بر این دارند که من برجی 2،700 بیشتر بشما نمیدم، و عیدی و پاداش هم ندارید ولی قرار ما تقریبا دو برابر این بوده. باید چکار کنم. ضمنا بیمه هم رد کردن از روز اول و من به عنوان مدیر پروژه‌ای ایشون بودم و همه مسئولین طرف قراداد شون من رو به این عنوان می‌شناسند قبول دارند. لطفا راهنمایی بفرمائید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

براي دريافت حقوق خويش ميبايست در اداره كار با تنظيم دادخواست حقوق خود را مطالبه. نماييد