مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق و حقوق

سلام. من شرکتی کار میکردم که از خرداد هیچ حقوقی نمیداد یا خورد خورد و بزور خلاصه من مستاجرم اجاره خونه بدهی بچه مدرسه ای کلی گرفتاری دارم چندبار گفتم یا حقوقم یا اینجا کار نمیکنم که همش منوبازی میدادن هفته بعد تا اینکه آبان ماه من از اونجا دراومدم جا دیگه مشغول کارم ولی هنوز حقوقمو نداده پولم خواستم تهدید کرده به عنوان ترک کار ازت شکایت میکنم راستی 10 تومنم ازم سفته ضمانت داره میتونه اجرا بزاره باید چیکار کنم آیا میتونم شکایت کنم خسارتم بگیرم چون بخاطر حقوق ندادن از همه قرض کردم و اجاره خونه وهمه چیم بهم ریخته

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در مورد حق و حقوق معوقه مدارک خود را در سایت اداره کار بارگذاری و طرح دعوی به طرفیت ایشان نمایید برای سفته‌ها نیز دادخواست استرداد سفته‌ها را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. با پیگیری مستمر حتماً به نتیجه خواهید رسید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما اقدام بفرمائید.