مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای حق و حقوقات

باسلام من پمپ بنزین کارمیکردم نمیدونم ب چ دلیلی خارج کردن،منم شکایت کردم وشنبه گذشته جلسه اداره کار داشتم ک وکیل گرفته بود وگفته بوده که طبق لیست بیمه اومدم سرکار تمام حق وحقوقاتم گرفتم،درصورتی ک من ازافتتاح جایگاه اونجابودم،واریزی هامو نشون دادم و یک فیلمم دارم که هیچی بهم نداده،اونجام فرستادن بازرسی،حالامیخام بدونم حرف کدوم میرسه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به رای اعتراص بزنید و مدارک خود را طی لایحه ای ارسال کنید تا پرونده در هیات حل اختلاف اداره کار مجدد بررسی شود