مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بروی پلاک و پرداخت نکردن جریمه ها

بنده یک خودرو دنا دارم که الان بخاطر ضمانت بانکی کردم واسه شخصی که اقساطش نداده بانک از من شکایت کرده بعنوان ضامن الان هم یک پیامک واسه من امده که بخاطر بدهی جریمه ها بیش از یک میلیون خودروی شما توقیف میگردد خواستن ببینم اگه برم راهور ناجا جریمه ها رو بدم بخاطر شکایت بانک خودرو رو نمیخوابونن ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خودرو هرجا توسط مامورین مشاهده شود توقیف خواهد شد