مشاوره حقوقی رایگان - تعویض دو ملک

با سلام آپارتمان 54 متری 6 سال ساخت دارای پارکینگ و تراس در طبقه دوم در کوچه 10 متری در محله نظام آباد با یک آپارتمان نوساز 56 متری بدون پارکینگ در کوچه 6 متری در همان محله یک کوچه بالاتر عوض کردم که مالک آپارتمان نوساز 117 میلیون از من سر گرفته من برای تهیه پول مجبور به گرفتن وام و خرید اوراق شدم لطفا کمک کنید و بگویید چطور می توانم اثبات کنن ملک من با قیمت پایین خرید و ملک خودش با قیمت واقعی نفروخت

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر حق فسخ داشته باشید میتوانید مبایعه نامه را فسخ کنید در غیر اینصورت فقط میتوانید ادعای غبن نمایید و مدعی شوید که اطلاعی از قیمت ملک خود و ملکی که خریداری کرده اید نداشته اید و از این طریق مغبون شده اید که بنظر مسموع نخواهد بود چراکه خودتان عنوان نمودید که هر دو ملک در محل میباشد و بی اطلاعی شما از قیمتها بنظر دور از ذهن میباشد