مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ملک غیر منقول مشاع است

سلام. من یک ملک زراعتی و باغ مشجر را بطور مساوی سند اصلاحات ارضی با برادرم داشته ام .. سی سال قبل برادرم سهم مالکیت خود را با فرد دیگری بدون اطلاع من معاوضه نموده .. حالا بعد از سی سال دوباره برادرمو برگشته میگه معاوضه من با ان فرد فسخ شده و دوباره من شدم شریک مشاع شما .. در صورتی که فرد معاوضه کننده بدون اطلاع من فسخ کرده و مقداری از زمین مشاع را فروخته .. ایا قانونا نفر دوم میتوانسته بدون اطلاع من که شریک مشاع او هستم معاوضه اولی سی سالو قبل را فسخ کنه یا خیر؟ اگر اینکار بکنه تکلیف قانونی من چیه؟ متشکرم

پاسخ ها :

معاوضه ملک مشاع فسخ معاوضه ملک مشاع فروش ملک مشاع ملک مشاع معاوضه