مشاوره حقوقی رایگان - خودرو غیر مقصر در تصادف

باسلام و احترام
در تصادفی بین پراید (مقصر) و موتور (جرحی) و خودرو بنده که غیر مقصر بود دچار خسارت شد ابتدا پلیس خسارت بنده را قید نکرده بود و سپس قید شد
راکب موتور در حال مراحل اداری خسارت مالی و دیه خود را از بیمه پراید است
خودروها بابت توقیف متحمل هزینه پارکینگ و ترخیص شدند
که در زمان ترخیص طی برگه پلیس 10 هزینه پارکینگ صفر بود اما پارکینگ مبلغ 380 هزار تومان بابت جرثقیل مطالبه کرد که پس از اعتراض 80 هزار تومن کسر شد ولیکن در برگه قید شده بود حق هیچگونه دریافتی از طرف پارکینگ قانونی نیست

سوال :
1. برای دریافت هزینه بازسازی خسارت با برگه کروکی پلیس و مهر برابر با اصل دادگاه به بیمه ثالث پراید مراجعه کنم؟

2. چطور میتونم مبلغ پرداخت شده پارکینگ بابت جرثقیل ، عودت گردد؟

3. هزینه های ترخیص و قرار گرفتن ماشین (تنها وسیله تامین معاش) قابل استرداد هست؟ از بیمه یا شخص راننده

باتشکر

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام بایدازطریق دادخواست مطالبه ضرروزیان شوید