مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مشارکتی

سلام من یک فروشگاه دارم که رهن هست الان سر سالم رسیده و باید جا به جا شم و برم جای دیگه.
هر سال قیمت ملک بالا می ره و اجاره ها رو به سمت بالا رفتنه من هر سال پولم بی ارزش تر می شه و برا این که ارزش پولیم کم نشه تصمیم گرفتم که ملک بخرم اما پولش رو ندارم پس فکر کردم
من تقریبا 150 وام این جور چیزا دارم که دارایی نقدی من به حساب می آد من فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که من بیام یک شرکت ثبت کنم با نام x و یکو سری شریک مالی پیدا کنم خیلی ها دوست دارن که در ملک سرمایه گذاری کنن ولی پولشون نمی رسه این کار رو بکنن همه ما ها پولمون روی هم بزاریم و این ملک رو به اسم شرکت x برسونیم به صورت حقوقی و ما بین ما و شرکت یک قرارداد داشته باشیم که نشون دهنده سهم هر فرد باشه و یک سری برگه سهم که شرکت به سهام داران میده و سهام داران ملکی اون ملک بحساب می آن و سهام داران حق خرید و فروش اون برگه سهم های خودشون رو هر موقع که بخوان به هر کسی رو دارن و شرکت تا سه سال حق فروش ملک رو نداشته باشه و پس از سه سال هر سال سالی یک بار از سهام داران این پرسش رو مطرح می کنه که می خوان ملک رو بفروشه و حق همه سهام داران رو پرداخت کنه یا نه اگر بیشتر سهم سهام داران گفتن آره ملک برا فروش گذاشته می شه و وقتی بفروش رسید شرکت موظف حق هر سهام دار رو پرداخت بکنه بنظرتون این کار چجوریه شدنیه و یا آیا مشکل حقوقی داره یا نه و ... ممنون می شم راهنمایی کنید