مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک شراکتی

سلام یک واحد آپارتمان نوساز خام 4 روزه که بصورت مبایعه نامه خریداری کردیم و مقداری از مبلغ قرارداد را به حساب فروشنده واریز کردیم که قرار شده طبق صحبت قبلی در مشاوراملاک و در حضور صاحب بنگاه بعداز واریز دو نوبت مبلغ مدارک مربوط ب واحد خریداری شده ب رویت و تایید خریدار گردد. که پس از گذشت 4 روز از تاریخ تنظیم مبایعه نامه فروشنده تازه عنوان کرده ساختمان ساخته شده شراکتی بوده ویک سند یا قولنامه شریکی دارند و نمی توانند کپی مدارک مربوط به زمین یا زیر بنای ساخته شده ساختمان را تحویل خریدار بدهند . و تهدید به شکایت و دریافت جریمه به جهت دریافت باقی مبلغ قرارداد هستند. و می‌گویند هیچ مدرک به جز مبایعه نامه که بین خودمان نوشته شده نمی‌دهم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما اطلاع می بایست مدارک را ملاحظه کنید و بعد اقدام به خرید نمایید و بالعکس کدام می توانید از طریق اتحادیه اقدام کنید