مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد پرداخت ثمن معامله

با سلام خدمت وکلای محترم و برنامه دادراه و با تشکر از این امر خداپسندانتون
سوال بنده این بود که ملک مسکونی را با مادرم به صورت قولنامه‌ای‌ سه دانگ سه دانگ به مبلغ643/000/000تومن خریداری کردیم وبنده‌20روزوقت گرفتم که پول‌معامله رو به فروشنده پرداخت کنم،اماچون بنده.ماشینم رو تازه فروخته بودم همزمان باعقدمعامله مبلغ 300میلیون تومان فروشنده پرداخت کردم و چون فروشنده ملک رو تازبه مستاجر80میلیون رهن داده بود قرارشدکه 80میلیون تومان مستاجر رو زمان تخلیه بنده بدهم وفروشنده از مبلغ معامله کسرکندکه پرداختی بنده به فروشنده سرجمع 380تومن باشدوالباقی ثمن معامله از643تومن 263تومن دیگر هم مادرم به عنوان شریک بعداز20روزپرداخت کنداما بعدازچندروزقیمت خانه که بالاتررفت فروشنده‌باکلک از دادن شماره حساب تفره رفت و به ما نداد طبق بند قولنامه که اگر بنده به تعهد خود عمل نکنم روزی 500 تومان جریمه باید بپردازم فروشنده با این کلک63میلیون.تومان جریمه دیرکرد درحکم داوری مارومحکوم کرده است امابنده درجلسه داوری گفتم که 300تومن 8٠تومن رهن مستاجرروپرداخت کرده ام بعد حکم داوری هم اعتراض کردم ولی رد شد تو جلسه دادگاه هم چون دیر رسیدم اجازه ندادن حرفی بزنم وهمون حکم ثبت شد که باز اعتراض کردم ولی این هم ردکردن بندطبق همون قلنامه.سهمم‌از از643ت.ومان بابت 3دانگ 340تومن میشودکه روز عقد معامله پرداخت کردم فروشنده هم داخل شکایتش گفته 380تومن گرفته برای الباقی ثمن معامله ودیرکرد شکایت کرده اما از من هم داخل شکایتش اسم برده ومحکوم شدم حساب هام رو توقیف کردن اما بنده بااعتراض شخص ثالث به شعبه موردنظرتوانستم قاضی رو مجاب کنم که حقیقت چی بوده اما قاضی درموردبنده فعلا توقف اجرایی صادرکرده و مادرم رو درجواب اعسارمحکوم کرده به ماهانه 800تومن پرداخت کند آیابنده راهی دارم برای رسیدن به حقم که سهمم روپرداخت کردم و شامل جریمه دیرکرد نمیباشم؟ اگر راهی هست ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن مبایعه نامه دارد.
علی الظاهر فقط مادرتان باید وجه التزام را پرداخت کند نه شما