مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت خرید ملک

با سلام و عرض خسته نباشید. بنده با دو خواهر، شوهر و دختر خواهر قصد خرید یک ملک جهت ساخت داریم. الان شوهر خواهر پیشنهاد داده ملک به نام خواهرم شود و بین خود قراردادی تنظیم کنیم و سهم هر نفر را معین کنیم.
آیا این قرارداد در آینده به رسمیت شناخته می شود؟ چطور باید تنظیم شود؟

ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

قرارداد مشارکت خرید ملک خرید ملک شریکی شراکت در ملک تنظیم قرارداد