مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام. بنده 6 سال قبل ده هکتار زمین فروختم با قولنامه دستی به مبلغ هر هکتار دومیلیون تومان در صورتیکه چون خودم روستا ساکن نبودم و قیمت ملک را نمیدونستم. اون شخص همون لحظه زمین را به قیمت هکتاری شش میلیون تومان فروخته که قولنامه اون هم موجوده. بنده الان میتوانم فسخ معامله به دلیل خیار غبن فاحش شکایت کنم و معامله رو فسخ کنم ؟ با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام اختيار فسخ معامله فوري ايت و شما بعد از گذشت اين مدت زمان زياد حق فسخ خودتان را از دست داده ايد.