مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار نیروی انتظامی

من پیمانی 5ساله بودم که در سال سوم تصادف کردم و ماشین سازمان را درست کردم و با گزارش بد مافوق به سه ماه محرومیت از ترفیع نیز محکوم شدم و درپایان 5سال و زمان رسمی شدن نیز به اعمال نظر مسئولم برای دادسرا استناد و منفک شدم آیا میشود با سه ماه محرومیت از ترفیع مرا منفک کنند؟ و راهی برای بازگشت هست ؟ ممنون

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام چنانچه مدت قراردادشما منقضی شده باشد بنظر الزامی به انعقاد قراردادبرای کارفرمای شما وجود ندارد مگر اینکه در قراردادنکته ای در اینخصوص ذکر شده باشد