مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار در صورت اخراج

با سلام
من سال 93 با 15 سال سابقه کادر رسمی ناجا رسته ی راهور به خاطر غیبت اخراج شدم و حدود 2 سال از طریق ناجا و دیوان عدالت اداری پیگیری کردن نتیجه ای نگرفتم و هر کدوم از این ادارات من رو به اون یکی پاس میداد و در نتیجه گفتن اگر فرمانده استان مربوطه دستور بدهد و به ناجا ارسال بشود امکان برگشت به خدمت هست حال
با توجه به ریزش نیرویی که سازمان داشته و پیامک و تماس هایی که با پرسنل اخراجی بازخریدی و بازنشسته های زودتر از موعد داشتند، میخوام ببینم راهی یا تبصره ای هست که بتونم مجدد پیگیری کنم و برگشت به کار بگیرم یا نه و این که هنوز تسویه حساب نکردم.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به یگان خدمتی خود مراجعه کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از یگان خدمتی خود پیگیری نمایید