مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به ناجا

اینجانب نیروی انتظامی کادر بوده پیمانی 4 ساله بوده ولی بعد 4سال قراردادم تمدید نکردن صرفا به علت تحقیقات که جواب منفی بوده و الان نزدیک به 2ساله دنبالشم؛ تو دوران خدمتم تیر خورده 7 درصدی هم جانباز دارم و تعداد زیادی تشویقی دارم برای برگشت به کار اعتراض کرده هم کمیسیون ناجا هم حفاظت هم بازرسی هم نیروی انسانی بهم رای مثبت دادن ولی رییس نیروی انسانی امضاء نمیکنه که بزنن تو سیستم برگردم.
سردار اشتری طبق یک بخشنامه داخلی گفته هرکی شش ماه منفک باشه باید مجدد امریه بگیره یا کلا بازگشتش ممکن نیست. حال آیا این موضوع درسته؟
از طریق دیوان عدالت اداری چه راهکاری جهت بازگشت به کار پیشنهاد میشود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیروی پیمانی 4 ساله نداریم یا پنج ساله نظامی است یا 6 ساله کارمندی