مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب بعد از اینکه شوهر خواهرم داشت مزاحمت تلفنی برا کل بستگان ما ایجاد میکرد و با توجه به اینکه خواهر ایشان در مخابرات شهرستان خودشون کار میکرد و بارها شوهر خواهرم اعلام کرده بود که شماره تلفن هارو از جای میگیرم بنده با توجه به آبروریزی که شوهر خواهرم برای ما پیش اورده بود بنده به مخابرات شهرستان مراجعه نموده و از رئیس مخابرات درخواست کردم که اقدام بفرمایید و پیگیر باشند که ببین آیا خواهر شوهر خواهرم شماره تلفن هارو میده یا نه. درخواست را نوشتم و تحویل رئیس مخابرات دادم ولی متاسفانه رئیس مخابرات درخواست منو به خواهر شوهر خواهرم دادن و به جرم افترا از بنده شکایت کردن و در دادگاه 6 ماه حبس تعزیری برای بنده حکم دادن حالا بنظر شما در دادگاه تجدیدنظر امکان کاهش یا تخفیف مجازات وجود دارد یا نه. ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

باید استشهاد تهیه کنید از بستگان که به چه جهت این موضوع رو از اداره خواهر شوهر خواهرتان پیگیری کرده اید یعنی به جهت همان علتی که گفتید و بعد به دادگاه تجدیدنظر ثابت کنید که رکن معنوی یعنی سوءنیت نداشته اید ضمنا به قانون کاهش مجازاتهای حبس هم استناد کنید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

تجدید نظر بدید . من محتویات پرونده شما رو نمیدونم نظر قطعی نمیشه بدم