مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تبدیل حبس تعزیری با توجه به قانون کاهش مجارات های تعزیری

سلام خسته نباشید . دادگاه بدوی 15 ماه حبس تعزیری داده در یک دعوای خانوادگی برای خیانت در امانت و جعل . بیست روز چهت واخواهی بیست روز هم جهت تجدید نظر مهلت تعین کرده که بقوت خود باقیست و تخفیفی هم نداده است . ایا با استفاده از واخواهی ابتدا و بعد تجدید نظر طی لایحه ای تقاضای کاهش و یا تبدیل با توجه به قانون کاهش مجازاتهای تعزیری بشود امکان پذیر هست کم و یا تبدیل بشود یا خیر لطفا راهنمایی فرمایید. تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید تقاضا دهید اما موافقت با نظر دادگاه با توجه به سابقه ویکیسری مولفه های دیگر اظهار نظر می شود