مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

با سلام
آپارتمانی که در آن ساکن و مالک هستیم، پارکینگ برای واحد ما ندارد ، در سند هم قید نشده، مشاعات دارد ولی اجازه نمیدهند استفاده کنیم، در هر صورت در این مدت یکسال که ساکن شده ایم ماشین در کوچه پارک می‌شود، این ساختمان دو تا در پارکینگ دارد و یک درب ورودی (جمعا سه درب)، کلا 6 واحد هستیم و 3 طبقه، ما در طبقه دوم ساکنیم، در حال حاضر میخواهند. ایزوگام پشت بام را عوض کنند و کل مشاعات را رنگ کنند و با ما و واحدی که مثل ما پارکینگ ندارد هم یکسان مبلغ را تقسیم کردند، اینجانب اصلا کلید درب‌های پارکینگ را هم ندارم، و از درب ورودی اصلی آپارتمان تردد میکنیم، لطفا راهنمایی کنید که شرایط پرداخت ما برای رنگ کل پارکینگ و درب‌ها و مشاعات راه پله و ایزوگام به چه صورت است؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به طور مساوی بین واحد ها تقسیم میشود شما پارکینگ ندارید حق پارک خودرو هم ندارید مشاعات هم جای پارک خودرو هیچ کس نیست