مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شارژ واحد خالی

سلام. من مدیر ساختمان 8 واحدی هستم. برد جک درب پارکینگ خراب شده و مبلغ 870 هزار تومن هزینه اش شد یکی از مالکین واحدش خالیست البته 1ماهه تخلیه شده به مالک گفتم باید هزینه اش را پرداخت کنی که حدودا 217 تومن میشه چون 4 تا پارکینگ داریم تقسیم بر 4 میشه. اما ایشان فرمودند من چون دراین ساختمان نیستم و رفت و آمد نمیکنم و واحد خالی است نه پول شارژ میدهم نه پول تعمیر جک. پول شارژم 30 تومنه. لطفا طبق قوانین راهنمایی کنید باید چیکار کنم. طبق چه قانونی باید این پول و پرداخت کنه هم تعمیر جک هم پول شارژ.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام طبق قانون تملک آپارتمانها همه سکنه میبایست شارژ را اعم از اینکه واحد خالی باشد یا دارای سکنه بپردازد بدوا اظهارنامه ارسال کنید و مطالبه مبلغ را نمایید سپس چنانچه واریز نکرد دادخواست مطالبه به شورای حل اختلاف محل بدهید