مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام.
در مجتمع اداری تجاری ما یکی از مالکان به مدت 5 سال است که از پرداخت شارژ و هزینه های تعمیر و نگهداری ساختمان به بهانه خالی بودن واحد سر باز زده است. حالا میخواستم بپرسم که آیا قانونی وجود دارد که هزینه شارژ ماهانه را به قیمت شارژ ماهانه ی جدید گرفت یا باید هزینه شارژ مثلا 5 سال قبل را از او گرفت ؟

با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

عدم پرداخت شارژ ساختمان توسط مالک واحد خالی مطالبه شارژ ساختمان شارژ ساختمان