مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند قطعی خودرو

سلام
من سه سال پیش یه پژو پارس خریدم و کل مبلغ رو پرداخت کردم تعویض پلاک هم انجام دادم ولی چون افسر تعویض پلاک گفت سند قطعی نیازی نیست سند قطعی نزدم بنام خودم
الان میخام سند قطعی بزنم ولی فروشنده میگه چون دیر اقدام کردم همه خرج سند به عهده من هست و یک میلیون هم باید بهش بدم تا بیاد و امضا کنه
ومن نمیخام این پولو بهش بدم چطوری میتونم قانونی پیگیری کنم
و اگه پیگیری کنم چقدر زمانبره و چقدر برام هزینه داره ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

از طریق شورای حل اختلاف تقاضای الزام به انتقال سند کنید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام دادخواست الزام به سند بدهید