مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پسر دانشجو

سلام و عرض ادب با تشکر از سایت خوبتون سوال من اینکه من دانشجوی کارشناسی هستم و مستمری پدر را دریافت میکنم خواستم بدونم که اگه تحصیل کارشناسی تا ترم 11 طول بکشه مستمری قطع نمیشه لطفا منبع جواب خود را ذکر کنید ؟؟

پاسخ ها :

مدت زمان دریافت مستمری پدر توسط پسر دانشجو مستمری پدر به پسر دانشجو دریافت مستمری پدر توسط پسر مستمری پسر دانشجو از پدر مستمری پسر دانشجو حقوق بازنشستگی پدر به پسر دانشجو دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان