مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

سلام وقت بخیر من در طبقه همکف یک آپارتمان 4 واحدی ساکن هستم که همسایه ها 60 هزار تومان شارژ ماهیانه میدهند با توجه به اینکه عمده خرج آپارتمان برای سرویس ماهیانه آسانسور است و من نهایتا ماهی 2 الی 3 بار آن هم برای رفتن در انبار پشت بام از آن استفاده می کنم ایا باید مانند سایر همسایگان شارژ بدهم؟
و مسئله دیگر اینکه خانه به مدت یکسال خالی بوده فقط ماهی یکبار یکی دو روزی استفاده میشده ماه گذشته پمپ آب خراب شده آیا با توجه به اینکه خانه خالی بوده و ما استفاده ای از پمپ نداشته ایم باید هزینه ی تعمیر پمپ را بپردازیم؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هم هزینه شارژ هم هزینه پمپ را باید پرداخت نمایید