مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه مشاعات در صورت عدم استفاده از مشاعات ساختمان

سلام. من در طبقه اول یک مجتمع آپارتمانی 5 طبقه 60 واحدی در شمال ساکن می باشم. طبقه 5 این مجتمع در اختیار یک واحد پنت هاوس می باشد. بنابراین پشت بام نداریم و قاعدتا هیچ یک از واحد ها به پشت بام دسترسی ندارد. در حالی که ما هیچ ترددی به طبقات نداریم و دسترسی مشاع هم به پشت بام نداریم. چرا باید هزینه نصب و نگهداری آسانسور را پرداخت نماییم؟ ثانیا اگر قرار به پرداخت باشد چرا باید طبقه اول به اندازه طبقه پنجم پرداخت نماید؟ با تشکر.

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

بر اساس قانون تملک آپارتمان پرداخت هزینه های مشترک حتی در صورت عدم استفاده الزامیست