مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان مسکونی

با سلام میخواستم بدونم آیا شارژ طبقه همکف و طبقه اول باسایر واحدها در یک آپارتمان 4طبقه‌ی 8واحدی بخاطر داشتن آسانسور فرق میکند؟ اگر میکند چقدر؟ و همچنین هزینه‌های آسانسور
طبقه‌ی همکف و اول دا در بر میگیرد؟
طبقات خالی چقدر شارژ باید پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر همه واحد ها شارژ یکسانی دارند اینکه طبقه اول یا 4 از آسانسور استفاده میکند یا نمیکند تاثیری بر میزان شارژ ندارد . واحد خالی نیز قانونا همان میزان شارژ میپردازد که ساکنین میپردازند مگر در صورت توافق یا تصویب مدیر ساختمان به کمتر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرقی ندارد. در نگهداری مشاعات همه باید سهم خود را بپردازند