مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی مالی و غیر مالی

دعاوی زیر را از حیث مالی یا غیرمالی بودن و همچنین شخصی و عینی بودن تعیین کنید.
الف: الزام به تنظیم سند رسمی
ب: دعوای اعسار
ج: استرداد و تحویل یک دستگاه خودرو سواری پژو 206 سفید رنگ به شماره پلاک ...
د: طلاق
و: الزام به ایفای تعهد مبنی بر احداث یک باب ساختمان با مشخصات معین

پاسخ ها :

دعوای مالی دعوای غیر مالی دعوای عینی دعوای شخصی الزام به تنظیم سند رسمی اعسار استرداد خودرو تحویل خودرو الزام به ایفای تعهد