مشاوره حقوقی رایگان - معنی کسر از آمار

با سلام

از بنده در دادسرا به اتهام خیانت در امانت و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت شده
حالا بعد از یک جلسه بازپرسی و دو جلسه کارشناس مالی در سایت عدل ایران قسمت مشاهده روند پرونده با این جمله مواجه شدم ( البته ابلاغیه برام نیومده هنوز ):

نسبت به اتهام خیانت در امانت و کلاهبرداری طی شماره ... مورخ 1399/03/29 کسر از آمار

خواهش میکنم جمله بالا رو کاملا توضیح بفرمایید یعنی چی؟

تبرئه شدم نشدم؟
پرونده از کیفری خارج شده نشده؟
و اینکه باید چیکار کنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.یعنی قاضی دادسرا تصمیم گرفته ومعلوم نیست دقیقا چه تصمیمی گرفته...بنابراین باید مراجعه حضوری کنید به دادسرا

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

یعنی قرارصادرشده رفته دادیار اظهارنظر