مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

سلام
مادربزرگ ما یه خونه کلنگی سال 91 قولنامه کرد ‌به قیمت کم. ایشون سال 97 فوت کردن و ما ‌موفق شدیم با پیگیری شکایتی که ‌مادر بزرگ کرده بود برنده ‌دادگاه‌ تجدید‌نظر بشیم. الان سند دست بنگاه املاکی هس ‌که سال 91 مبایعه ‌نامه نوشته شده و متاسفانه بنگاه پلمپ شده و ...
الان میخوام بپرسم اول باید سند ‌منگوله دار المثنی بگیریم یا مستقیما بهمون تک برگی میدن و ‌نیازی نیست منگوله‌ دار باشه.
ممنونم

پاسخ ها :

سند مالکیت المثنی سند منگوله دار المثنی سند تک برگی سند مالکیت ملک سند ملک سند مالکیت سند منگوله دار سند المثنی سند