مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگی

با سلام و درود.
آیا برای درخواست تبدیل سند دفترچه ای سیم و سرب به تک برگ الزامی به اخذ اقرارنامه دیوارهای اشتراکی در صورت وجود دیوار اشتراکی با همسایه میباشد یا نه؟
واضح تر اینکه آیا در تنظیم سند تک برگی هم میتوان عنوان دیوار اشتراکی را بکار برد؟
با همسایه دیوار اشتراکی 17 متری داریم که بخاطر عدم خسارت به دیوار اشتراکی من دیوار جداگانه ای روی زمین خود کشیدم و دیوار اشتراکی پابرجاست . اکنون همسایه درخواست سند تک برگی داده و درخواست اقرار نامه رضایت دیوار اشتراکی دارد . در صورتیکه در صورت امضا اینجانب دیگر هیچ حقی نسبت به دیوار اشتراکی نخواهم داشت .تکلیفم چیست ؟
از پاسخ شما نهایت تشکر را دارم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.