مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دو نیم درصد حق بیمه

باسلام
در صورت فوت کردن راننده مقصر حادثه ساز بعد از یک سال تصادف چه کسی باید دو نیم درصد حق دیه زیان دیدگان را پرداخت نماید؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام
حالا که بیمه آسیا مبلغ یازده میلیون تومان بابت 2/5درصد از ما دریافت کردن راه حل چی ؟؟
گفتن راننده حادثه فوت کردن باید این مبلغ جمع کنید تا بتونم پرونده را تکمیل کنم تا این مبلغ جمع نشه کاری نمیشه کرد

دو و نیم درصد حق بیمه زیان دیدگان فوت راننده مقصر حادثه دو و نیم درصد حق دیه زیان دیدگان دیه بیمه تصادف رانندگی