مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک متوفی توسط یکی از وراث بنام خود

سلام پدرم سال 95 فوت شده و دوتا برادرم با همدستی دفتر املاک دو واحد آپارتمان را بدون اطلاع بقیه وراث رهن و اجاره داد و پولهای آنرا طی 4 سال خودش برداشت کرد
چگونه میتوان پیگیری نمود؟ ممنون

پاسخ ها :

محمد مهدی زمانی

محمد مهدی زمانی :

استان :

با سلام
تصرف حقوقی در اموال مشاعی اشکالی ندارد. لیکن تصرف فیزیکی در اموال مشاعی، نیازمند رضایت کلیه شرکا می باشد. لذا با توجه به اینکه اموال ناشی از ارث، اموال مشترک و مشاع میان کلیه ورثه می باشد، هیچ یک از ورثه بدون رضایت سایرین، حق دخل و تصرف در اموال را ندارند.