مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور

سلام
سال 95 یه موتور 125 خریدم نقد پول دادم حتی پول بیمه رو هم دادم ولی تنبلی کردم نرفتم مغازه طرف مدارک بدم سند بزنه الان میخام سندش رو بزنم طرف میگه اون نمایندگی که موتور رو ازش گرفتی ورشکست شده افتاده زندان من برای دریافت سند باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر از مالک قولنامه دارید باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی وتعویض پلاک بدید(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ورشکستگی اگر بعد از فروش موتور به شما بوده ( تاریخ توقف شرکت و ورشکستگی شرکت ) می باید با ارایه دادخواست الزام احقاق حق کنید