مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تهدید شفاهی بدون هیچ مدرکی

با سلام.ممنون ازوقتی که برای پاسخگویی میگذارید.
ببخشید اگر زوج شفاهی و لفظی، زوجه را تهدید به افشای سر و نشر برخی چیزها در محل کار و بین مردم شهر بکند و با استفاده از این تهدید، اقدام به اخذ سند و پول و... بکند و زوجه هم هیچ مدرکی نداشته باشد، چکار باید بکند؟ آیا زوجه با قسم خوردن میتواند ثابت کند که زوج، سند را با تهدید به افشای سر و آبروریزی از وی اخذ کرده است؟ تکلیف سندی که با تهدید به افشای سر و آبروریزی گرفته شده است، چه میشود؟
زوج و زوجه از اول عقد باهم مشکل و جر و بحث و درگیری داشتن و این درگیری ها رو میشه با پیامک و شهادت شهود و... ثابت کرد اما در زمان اخذ سند هیچ شاهدی وجود نداشته.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بدون سند ومدرک ولو شاهد هیچ.یاالله

پرسشگر :

میشه لطفا جواب بدید.خواهش میکنم.
آقای غفاری. من توچندتاازاحکام دادگاه هاخونده بودم که مشکلی شبیه مشکل من داشتند.قاضی باتوجه به اینکه همش درگیری و دعوابین زوج وزوجه بوده وزوجه به قاضی گفته بودکه ازاول زندگی دعواودرگیری بوده وبخاطرحفظ زندگیش وجلوگیری ازآبروریزی سندروامضاکرده وازطرفی هیچ زنی درشرایط عادی حاضربه ابراء یا بخشش مهریه نمیشه وباسوگندخوردن زن که مجبورشده برگه روبنویسه،قاضی به نفع زوجه رای داده بود. من وهمسرم ازاول زندگی درگیری داشتیم وحتی درزمان عقد من میخواستم جدابشم اماهمسرم قبول نکرد ودرطول زندگی بارهاازمن باج خواهی کردتاطلاقم نده وابروریزی نشه چون میدونست من وخانوادم چقدرنسبت به طلاق حساس هستیم ونقطه ضعف ماروپیداکرده بود. همه میدونن ماهمش مشکل ودرگیری داشتیم وشرایط زندگیمون عادی نبود و شاهد هم دارم که ما همش درگیری داشتیم و شوهرم اذیتم میکرد.. ایامیتونم باتوجه به عادی نبودن شرایط زندگیمون وتهدیدهای شوهرم وسوگندخوردن خودم،ثابت کنم مجبورشدم سند امضا کنم؟ آیا همین که اثرانگشت من استامپی نیست و شوهرم منو مجبورکرد همون موقع انگشتم رو با خودکار جوهری کنم و اثرانگشت بزنم،دلیل بر اجبار و اکراه نیست؟شوهرم گوشیم رو شکوند وگرنه بانشون دادن پیامکهابه قاضی،قاضی میفهمید که چقدرتهدید شدم ووضع زندگیمون چجوری بوده. میشه درخواست پرینت پیامک از5سال پیش تا الان رو بدم؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام یکی از ادله اثبات دعوی حقوقی و کیفری سوگند و قسم است و با وجود این نیز در دعوای کیفری علم قاضی بسیار تعیین کننده است و با قرائن و شواهد از جمله پیامک و تحقیقات از طرفین و مطلعین و ... قاضی می تواند علم اجمالی به موضوع پیدا کند شکایت کنید و نامید نباشید

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام. اولا اتیان سوگند یکی از دلایل اثباتی می باشد. ثانیا: قراین و امارات از قبیل : متن پیامک و ... میتواند منجر به علم قاضی بعنوان یکی دیگر از دلایل اثباتی گردد. در خصوص سند اخذ شده می توان استرداد آن را درخواست نمود.