مشاوره حقوقی رایگان - چند سوال جزائی

با سلام ، 1- کارگر رستوران که از رفتار یک مهمان ناراحت است موضوع را به مدیر خود منعکس می کند به تحریک مدیر قصد کشتن مهمان را می کند مهمان غالباً در میز شماره 10 می نشست کارگر غذا را سمی و در میز شماره 10 قرار می دهد در حالی که مهمانی دیگر در این میز نشسته است مهمان جدید با خوردن غذا کشته می شود رفتار کارگر و مدیر رستوران را تحلیل نماید
2- شخصی در حال عبور از خیابان است با مشاهده سگی دچار ترس شده و ناگهان وارد مسیر خودرو می شود خودرویی که با سرعت غیر مجاز در حال حرکت است با این فرد برخورد می کند راننده آمبولانس نیز در اثر غفلت دیر به صحنه می رسد در بیمارستان نیز پزشک تجویز اشتباه می کند و پرستار نیز با بی توجهی به تجویز
اشتباه دارو را تزریق می کند بعد از ساعتی فرد مصدوم فوت می کند در این موضوع مسئولیت مرگ با چه کسی خواهد بود ؟
3- معاون مدرسه ساعت 12روز پنجشنبه به قصد تنبیه یکی از دانش آموزان را در یک کلاس محبوس می کند به علت مشغله کاری فراموش می کند که در انتهای ساعت کاری دانش آموز را آزاد کند صبح شنبه با باز کردن کلاس معاون با پیکر بی جان کودک مواجه می شود نوع عمل معاون را مشخص نمایید ؟
خواهشمندم جواب سوالات را سریعتر بهم بدید واقعا نیاز فوری دارم
با تشکر

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سوال اول

مدیر رستوران معاونت درقتل عمدی وکارگر مرتکب قتل عمدی

سوال 2 تمام عوامل دخیل هستند وبستگی به اندازه تقصیر دارد البته اگرسگ ولگردنبوده وصاحب داشته صاحب سگ هم شریک دراسبابمقصراست
سوال 3

ازموارد اختلافی است ولی به عقیده حقیر معا‌ونمرتکب قتل عمد شده است