مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغيه جهت تعيين مهلت كاری به سمت ذی ربط ، علت حضور : اجرای حكم

با سلام بنده ٩٨/١٠/٣٠ به صورت خود معرف وارد زندان شدم به علت سرقت چک و جعل سند كه از طريق دوستم وارد اين دردسر شدم كه رضايت شاكی گرفته شده بود اما حكم قطعی ١٥ ماه برای من صادر شد بايد به زندان ميرفتم و فيش حقوقی گذاشته بوديم قبل ورود به زندان كه تا از فيش حقوقی كم شد من خودم را معرفی كردم و فيش طرف ازاد شد، اما در تاريخ ٩٨/١٢/١٤ با ضمانت ٣٠ ميليون تومنی به مرخصی امدم جهت كرونا تا از طريق ثنا ابلاغيه امد كه احضاريه تعيين مهلت جهت انجام كاری برا شخص ذی ربط مرتبط و علت حضور اجرای حكم و ده روز فرصت حضور اين برا ايا برگشت به زندان ميباشد ، و اينكه اتوماسيون عفو مشروط به زندان داده ميشود چيست ؟ به شعبه اجراي احكام دادسراي خود هم داده ميشود ، با سپاس

پاسخ ها :

حمید دانیالی

حمید دانیالی :

استان :

با سلام فورا در مهلت مقرر در برگ‌احضاریه خود را معرفی کنید ضمنا اگر رضایت شاکی خصوصی را گرفته اید وفق مقررات قانون آیین دادرسی کیفری تقاضای تخفیف مجازات کنید لازم به کر است در نظر داشته باشید با گذشت 5ماه از مدت حبس خود تقاضای آزادی مشروط نمایید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

باید خود را معرفی کنید والا شامل عفو نمی شوید