مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان شارژ ساختمان

با عرض سلام خدمت وکلای دادراه :
در یک مجتمع مسکونی که دارای 10 واحد می باشد که 5 واحد آن حدود 165 متر مربع و 5 واحد آن 115 متر مربع می باشد. مشاعات که بطور یکسان 10 واحد از آن استفاده می کنند : شامل استخر، آسانسور ، لابی ، سرایدار ، محوطه ، تاسیسات استخر ، یک درب پارکینگ ریموت دار ، دوربین مدار بسته ، هر واحد یک پارکینگ ... دارد .
آب و گاز مستقل برای هر واحد نمی باشد .
جهت آسانسور ، استخر و تاسیسات استخر و درب پارکینگ ، واحد سرایدار و محوطه - گاز ، برق و آب مورد نیاز از یک محل تغذیه و قبض صادر میشود.
لذا سوال اینجانب از آن وکلای محترم بدین شرح می باشد : نحوه ی محاسبه میزان شارژ برای واحدها با متراژ مختلف به چه ترتیبی طبق مقررات محاسبه می گردد. قبلا از پاسخ حقوقی به این موضوع سپاسگزاری می نماییم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برخی بر اساس متراز و برخی مساوی و برخی بصورت خاص