مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه شارژ ساختمان

با سلام دریک آپارتمان 22 واحدی با متراژ های مختلف (60 تا 140 متر) نحوه محاسبه هزینه های اب و برق و گاز که مشترک است و هزینه های جاری ساختمان به چه صورت صحیح است؟
ایا محاسبه اب با تعداد نفرات گاز فصل گرم بصورت مساوی و فصل سرد با متراژ دریافت 100تومن شارژ ثابت برای نظافت و اسانسور و هزینه های جاری و حوادث غیر قابل پیشبینی
صحیح است؟

پاسخ ها :

نحوه محاسبه شارژ ساختمان شارژ ساختمان