مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبات یک سال و نپرداختن حق بیمه ماه آخر

با سلام و احترام خدمت شما دوستان عزیز و محترم
من نزدیک به دو سالی هست که تو یه شرکت خصوصی ( مهندسین مشاور ) به عنوان مهندس دفتر فنی طرح نظارت ایستگاههای بمباژ آبیاری (طرح ملی ) مشغول بکار هستم و از اردیبهشت سال 98 حق و حقوق ماهانه ما مانده و بنا به قراردادی که داریم تا کارفرما حق و حقوق مشاور را نپردازد به ما هیچ گونه حق و حقوقی ماهانه ای نمی دهد و الان که با کمبود بودجه طرح مواجه شدیم متاسفانه تعدیل نیرو کردن که من هم جزو نفرات تعدیل نیرو میباشم و در ضمن حق بیمه فروردین سال 99 ما را هم نصف واریز کردن و مشاور میگوید که حق بیمه اردیبهشت سال 99 ما را هم واریز نخواهم کرد در حالی من تا آخر اردیبهشت سال 99 مشغول بکار بوده ام و نامه عدم نیاز من را هم آخر اردیبشهت ماه سال 99 نوشته اند.حالا تکلیف حق بیمه این دو ماه چی میشه چطوری من پیگیری کنم و حق مطالبات یک سال خودم رو چطوری درخواست کنم و همچنین برای بیمه بیکاری چگونه اقدام کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با شکایت به اداره کار و سازمان بیمه