مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مسبب حادثه

با سلام
بنده سال 96 دچار حادثه رانندگی شدم و مقصر حادثه بودم. بعد از 4 بار ارسال پرونده به تجدید نظر و دیوان عالی کشور و نقض رای قاضی سرانجام رای به نفع بنده داده شد.
من همون سال 97 واسه شرکت بیمه اظهارنامه قضایی ارسال کردم که اونو تو دادخواستم بهش اشاره کردم.
الان میخواستم بدونم که آیا دیه بنده باید یوم الادا داده بشه و اینکه آیا میتونم با توجه به ارسال اظهارنامه خسارت تاخیر تادیه این چند سال رو هم از بیمه بگیرم؟
ممنون و با تشکر

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

با سلام شما مدارک خود را در بیمه تکمیل کنید و درصورت نیاز کپی آن ها را برای بیمه پست کنید. دیه شما می‌بایست یوم الادا داده شود. در رابطه با خسارت تاخیر تادیه نظرات اختلافی است