مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام من حدود دو ماه پیش ماشین جیپ خریدم و کسی که ماشین رو فروخت صاحب اصلی نبود در واقع وکالت نامه داشت. و وکالت نامه رو به نام من زد وکالت نامه تا اخر خرداد وقت داره. به علت بسته بودن تعویض پلاک و خرابی ماشین بردن به تعویض پلاک طول کشید و مرکز ماشینو بردم واسه تعویض پلاک که گفتن صاحب ماشین بدهی بالا آورده و اموالش در حال توقیفن و ماشینو خوابوندن.
الان من باید چیکار کنم دادخواست الزام به تنظیم سند بدم؟؟؟

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

با سلام
شما ابتدا با مطرح نمودن دادخواست اعتراض ثالث در شعبه ای که خودرو را توقیف نموده وارد شوید و پس از ارائه مدارک دال بر مالک شدن خودرو قبل از توقیف و رفع توقیف بعدی، نسبت به دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و تنظیم سند اقدام نمایید