مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده به دلیل بدهی صاحب سند

سلام. ماشین خریدم و پول آن را دادم و او همه مدارک را تحویل داد و گفت فردا برای تنظیم سند می آیم. حالا نیامده که بماند ماشین هم توقیف شده است و پیگیری کردم دیدم صاحب سند بدهکار هست و بعد از دست فروشنده صاحب پلاک و صاحب سند شاکی شدم. حالا دادگاه بعد از چهل روز با یک جلسه که من رفتم و آن ها هیچ کدام نیامدند، منع تعقیب زده است. من متوجه این حرکت دادگستری نشدم و یک میلیون هزینه دادخواست دادم. باید چی کار کنم؟