مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل بدهی صاحب سند

با سلام. بنده سال 92 ماشین خریده ولی هنوز فک پلاک نکرده ام. قولنامه و سند بلاعزل دارم. 5 روز پیش ماشینم توقیف شد وقتی علت را جویا شدم به علت بدهی بانکی صاحب اول، ماشین توقیف شده. قاضی میگه باید پول رو بدی تا رفع توقیف بشه. من الان باید چکار کنم؟ بدهی ربطی به من نداره. میتونم اعتراض شخص ثالث بزنم؟ اگر بزنم ماشین رفع توقیف میشه

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اگر ازطریق اجرای احکام دادگاه هم توقیف شده ، شما که سند ندارید اعتراض ثالث شما رد خواهد شد مگر اینکه دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید و با حکم دادگاه لعتراض ثالث بدهید